Vaatetuksen uusi aikakausi

Tervetuloa kierrätysmateriaaleista valmistettujen vaatteiden ja tuotteiden maailmaan.

Kloffa Clothing

Suomen ensimmäinen ja ainoa kiertotalouteen erikoistunut logotuotteiden tarjoaja

Tekstiiliteollisuus kaipaa uudistusta

Perinteinen tekstiiliteollisuus on yksi suurimmista maapallon saastuttajista ja luonnonresurssien kuluttajista. Esimerkiksi tavallinen puuvillan tuotanto kuluttaa saastuttamisen lisäksi valtavasti vettä, ja pelkästään yhden collegen valmistukseen käytettävä vesimäärä vastaa keskimäärin ihmisen juomavesitarpeita 6 vuoden ajalta. Kloffa Clothing tarjoaa ratkaisuja ongelmaan, sillä valikoimastamme löytyy esimerkiksi tuotteita kokonaan ilman puuvillan kasvattamista, joissa käytetään pääraaka-aineena jo olemassa olevia materiaaleja.

Mitä?

Kiertotalouden, vastuullisten menetelmien ja ekologisten materiaalien mukaisesti valmistettuja logovaatteita sekä oheistuotteita yritysten, opiskelijoiden ja yhteisöjen tarpeisiin.

Miten?

Toimintamme perustuu lineaarisen tuotantotavan korvaamiseen kiertotalouden menetelmien avulla sekä muiden mahdollisimman vastuullisten tuotteiden ja menetelmien tarjoamiseen asiakkaidemme tarpeisiin.

Miksi?

Haluamme osoittaa, että jokaiseen tarpeeseen löytyy vastuullinenkin vaihtoehto. Esimerkiksi kierrätysmateriaalien käyttäminen vaatteiden valmistuksessa on todistetusti ekologinen ratkaisu.

Tutustu valikoimaamme

LIITY EDELLÄKÄVIJÖIDEN JOUKKOON

Kierrätysmateriaaleista valmistetut logovaatteet painatuksella tai brodeerauksella

Kloffa Clothing palvelee sekä sinun että ympäristön tarpeita. Löydät meiltä mahdollisimman ekologiset ratkaisut niin suuriin kuin pieniinkin tarpeisiin. Vaikka et löytäisikään kotisivuiltamme sopivaa tuotetta, ota silti yhteyttä. Asiantunteva henkilöstömme etsii tarvittaessa ratkaisut haastaviinkin tilanteisiin.

Yritykset

Autamme yrityksiä erottumaan koosta ja toimialasta riippumatta. Kierrätysmateriaaleista valmistetut yritystekstiilit ovat konkreettinen tapa osoittaa arvoja ja edustaa yritystä aidosti vastuullisesti.

OPISKELIJAT

Huoli ympäristöstä koskettaa niin korkeakouluopiskelijoita kuin lukiolaisiakin. Siksi haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden tehdä konkreettisia tekoja paremman tulevaisuuden puolesta.

Yhdistykset

Olit sitten järjestön, yhdistyksen, harrastekerhon tai minkä tahansa muun ryhmän edustaja, aidosti ekologinen palvelumme soveltuu kaikenkokoisten yhdistysten tarpeisiin ja projekteihin.

Seurat

Urheiluseurojen tarpeet ovat monipuolisia ja laatu on tärkeä kriteeri. Vastaamme tähän tarjoamalla laajan valikoiman laadukkaita urheiluasuja ja fanituotteita merkkauksilla.

Vaikuta välittömästi

Valitsemalla tämän ‘Klaimetin 100% muovi- ja tekstiilijätteestä valmistetun collegepaidan tavallisen puuvillapaidan sijasta säästät esimerkiksi:

Litraa vettä

Grammaa CO2

kWh energiaa

Tiesitkö, että esimerkiksi 5000 litraa vettä vastaa yhden henkilön juomaveden määrää 6 vuoden ajalta? Kierrätysmateriaalien käyttö on suora tapa vaikuttaa.

Hinnat alkaen 21€ alv 0%.

KATTAVA VALIKOIMA SAATAVILLASI

Logotuotteet niin suuriin kuin pieniinkin tarpeisiin

Täyden palvelun paketti tekee tilaamisesta vaivatonta

Autamme tarvittaessa oikean mallin valinnassa ja logon suunnittelussa

Edusta tyylillä ja säästä samalla luontoa

Todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen

Kierrätysmateriaalista valmistetuilla tuotteilla erotut massasta

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin