Abihupparit ja abivaatteet lukiolle

Valmis siirtymään vaatetuksen uudelle aikakaudelle?

Abivaatteisiin tiivistyvät koko lukioajan muistot, kokemukset ja tuntemukset. Ne ovat jo pitkään olleet keino luoda konkreettinen muisto, joka säilyy pitkään. Me Kloffa Clothingilla halusimme kehittää tätä hienoa perinnettä vielä hieman paremmaksi, joten yhdistimme abivaatteet sekä korkeimman luokan vastuullisuus- ja ympäristöarvot.

Vaikuta välittömästi

Tiesitkö tämän?

Pelkästään yhden kierrätysmateriaaleista valmistetun abicollegen avulla säästät 5000 litraa vettä. Paljonko vettä sinun vuosikurssisi pystyy säästämään?

Collegepaitojen lisäksi valikoimaamme kuuluu monet muut täysin kierrätysmateriaaleista valmistetut vaatteet, jotka ovat kaikki teidän saatavillanne.

Tuotteet painatuksella tai brodeerauksella

Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla useita merkkausvaihtoehtoja. Kloffa Clothingilta saat täyden palvelun ja me hoidamme logosi brodeerauksen, painatuksen sekä kaikki muutkin vaihtoehdot. Lähetä vain tarjouspyyntö, se on aina ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

NÄIN TILAAT

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.