Logotuotteet yhdistyksille ja yhteisöille

Valmis siirtymään vaatetuksen uudelle aikakaudelle?

Mikä yhdistää tekstiilituotannon ylijäämiä, kierrätystekstiilejä, tekstiilijätettä, muovipulloja ja muovijätettä? Ainakin se, että moni kutsuisi tätä roskaksi. Meillä asia nähdään kuitenkin aivan toisin! Olemme valikoineet sivuillemme parhaat tuotteet, jotta sinunkin joukkueesi tai seurasi pystyy tästä päivästä eteenpäin liittymään tekstiiliteollisuuden vallankumoukseen.

Meiltä löydät paljon erilaisia tuotteita, jotka ovat markkinoiden ekologisimpia ja ympäristöystävällisimpiä. Niiden avulla säästämme yhdessä satoja tuhansia vesilitroja ja hyötykäytämme jo syntynyttä jätettä. Kaikki tuotteet ovat saatavilla kustomoituna juuri haluamallanne logolla. Ota yhteyttä jo tänään ja toteutetaan valmiit ideat tai mietitään yhdessä uusia.

Vaikuta välittömästi

Vain ekologisimmat ja vastuullisimmat tuotteet

Mikäli etsit yhdistykselle tai yhteisölle aidosti vastuullisia tuotteita, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Kloffa Clothingin valikoimaan kuuluu vain ja ainoastaan tuotteita, jotka on valmistettu mahdollisimman ympäristöystävällisillä menetelmillä. Esimerkiksi kymmenen ‘Klaimet collegepaidan avulla säästyy 50 000 litraa vettä.

Tuotteet painatuksella tai brodeerauksella

Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla useita merkkausvaihtoehtoja. Kloffa Clothingilta saat täyden palvelun ja me hoidamme logosi brodeerauksen, painatuksen sekä kaikki muutkin vaihtoehdot. Lähetä vain tarjouspyyntö, se on aina ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin