LOGOTUOTTEET YHTEISÖILLE JA YHDISTYKSILLE

Valmis siirtymään vaatetuksen uudelle aikakaudelle?

Mikä yhdistää tekstiilituotannon ylijäämiä, kierrätystekstiilejä, tekstiilijätettä, muovipulloja ja muovijätettä? Ainakin se, että moni kutsuisi tätä roskaksi. Meillä asia nähdään kuitenkin aivan toisin! Olemme valikoineet sivuillemme parhaat tuotteet, jotta sinunkin yhteisösi tai yhdistyksesi pystyy tästä päivästä eteenpäin liittymään tekstiiliteollisuuden vallankumoukseen.

 

Meiltä löydät paljon erilaisia tuotteita, jotka ovat markkinoiden ekologisimpia ja ympäristöystävällisimpiä. Niiden avulla säästämme yhdessä satoja tuhansia vesilitroja ja hyötykäytämme jo syntynyttä jätettä. Kaikki tuotteet ovat saatavilla kustomoituna juuri haluamallanne logolla. Ota yhteyttä jo tänään ja toteutetaan valmiit ideat tai mietitään yhdessä uusia.

Vaikuta välittömästi

Katso paljonko vettä pystyisit säästämään kierrätysmateriaaleista valmistettujen collegepaitojen avulla!

Vain ekologisimmat ja vastuullisimmat tuotteet

Mikäli etsit yhdistykselle tai yhteisölle aidosti vastuullisia tuotteita, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Kloffa Clothingin valikoimaan kuuluu vain ja ainoastaan tuotteita, jotka on valmistettu mahdollisimman ympäristöystävällisillä menetelmillä. Esimerkiksi kymmenen 'Klaimet collegepaidan avulla säästyy 50 000 litraa vettä.

Tuotteet painatuksella tai brodeerauksella

Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla useita merkkausvaihtoehtoja. Kloffa Clothingilta saat täyden palvelun ja me hoidamme logosi brodeerauksen, painatuksen sekä kaikki muutkin vaihtoehdot. Ota vain yhteyttä tarjouspyyntölomakkeen kautta tai soita meille. Tarjouspyynnön lähettäminen on aina ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Tiesitkö, että esimerkiksi 5000 litraa vettä vastaa yhden henkilön juomaveden määrää 6 vuoden ajalta? Kierrätysmateriaalien käyttö on suora tapa vaikuttaa.

Hinnat alkaen 21€ alv 0%.

SUOSITUIMMAT TUOTTEET

NÄIN TILAAT

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.