Liikelahjat ja yrityslahjat omalla logolla

Etsitkö liikelahjaa tai yrityslahjaa? Näillä tuotteilla voittavat kaikki: lahjan antaja, vastaanottaja ja ympäristö!

Kloffasta löydät liikelahjat ja yrityslahjat, jotka kaikki voidaan painattaa omalla logolla. Yritystekstiilejä omalla logolla painettuna, brodeerattuna tai muilla tavoilla kustomoituna tarvitaan aina. Esimerkiksi lämpöpainatetut kangaskassit, brodeeratut lippikset tai silkkipainetut collegepaidat ovat erinomaisia markkinointituotteita sekä sopivat täydellisesti edustustekstiileiksi. Voit hankkia kaiken tarvitsemasi kierrätysmateriaaleista valmistettuna, jolloin juuri sinun yrityksesi on mukana muuttamassa maailman muovi- ja tekstiilijätteistä laadukkaita vaatteita sekä asusteita.

Monet tuotteet sopivat lahjaksi henkilöstön muistamiseen, yrityksen merkkipäiviin, jouluun tai moneen muuhunkin tilanteeseen. Olemme nostaneet tällä sivulla esiin ne valikoidut tuotteet sekä merkit joissa yhdistyvät kaikki parhaan lahjan ainekset mahdollisimman vastuullisena lopputuloksena. Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy lisää!

Ocean Bottles

Etätyöhön, toimistolle, salille, retkelle tai minne tahansa. Ocean Bottlessa juoma pysyy kylmänä tai kuumana. Palkitut Ocean Bottle -juomapullot nyt saatavilla! Jokaisen Ocean Bottle -pullon avulla estetään 1000 muovipullon päätyminen roskaksi mereen.

Pullojen materiaali on 90% kierrätettyä ruostumatonta terästä ja lisäksi myös kierrätettyä muovia on hyödynnetty valmistuksessa. Pullon arvioitu elinkaari on jopa 10 vuotta, minkä lisäksi tuote on käytön jälkeen 100% kierrätettävissä.

Täydellisen lahjan viimeistelee pullojen kustomoitavuus, kylkeen on on mahdollista laserkaivertaa esimerkiksi yrityksesi logo.

Ota yhteyttä

Ocean Bottles – liikelahjat

Voit jättää alle yhteystietosi, niin laskemme teille tarkemman tarjouksen tästä liikelahjasta. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Saatavillamme on myös muita vaihtoehtoja liikelahjoiksi.

14 + 8 =

Kolo Design

Henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille lahjaksi jotakin merkityksellistä, kotimaisista materiaaleista ja kotimaisena tuotantona valmistettua?

Kolo Designin innovatiiviset sekä ekologiset avainlipputuotteet on valmistettu uusiutuvista ja hiilineutraaleista luonnonvaroista.

Valikoimasta löytyy useita eri vaihtoehtoja, jotka sopivat kauniisti sisustukseen ja ovat todella käytännöllisiä. Kaikkiin tuotteisiin on lisäksi mahdollista yksilöidä lasermerkkauksella esimerkiksi yrityksesi logo, mutta tilaus on mahdollista myös ilman merkkausta. Tilauksiin on mahdollista hankkia lisäksi myös tyylikäs tuotteen paketointi.

Ota yhteyttä

Kolo Design – liikelahjat

Voit jättää alle yhteystietosi, niin laskemme teille tarkemman tarjouksen tästä liikelahjasta. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Saatavillamme on myös muita vaihtoehtoja liikelahjoiksi.

6 + 14 =

Klaimet Vaatteet

Suomalaisen ’Klaimet brändin tuotteista löytyy upeat klassikko valinnat jokaiseen tyyliin. Kaikki vaatteet ovat saatavilla kustomoituna juuri sellaisella logolla ja tyylillä kuin haluat.

’Klaimetin tuotteet on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista ja niiden koko tuotantoprosessi tapahtuu EU:n sisällä. Suomessa suunniteltuja ja Portugalissa valmistettuja vaatteita voi hankkia joko koko setin tai vaikka vain yhtä tuoteryhmää.

Tuotteet edustavat ekologisten tekstiilien terävintä huippua ja ne on suunniteltu kiertotalouden oppien mukaisesti. Lisäksi jokaisesta vaatekappaleesta pystytään laskemaan mitä ympäristövaikutuksia valitsemalla ’Klaimet-tuote voidaan saavuttaa. Esimerkiksi pelkästään yksi ’Klaimet huppari säästää 6600 litraa vettä ja tuottaa yli 10kg vähemmän CO2-päästöjä verrattuna tavallisiin puuvillahuppareihin. Samalla uudelleenhyödynnetään muovijätettä 17 kierrätyspullon edestä.

Ota yhteyttä

Klaimet – liikelahjat

Voit jättää alle yhteystietosi, niin laskemme teille tarkemman tarjouksen tästä liikelahjasta. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Saatavillamme on myös muita vaihtoehtoja liikelahjoiksi.

2 + 4 =

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

NÄIN TILAAT

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin