Referenssit

Kloffalta löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita.
Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla painatus tai brodeeraus.

Tätä kaikkea teemme

Logotuotteiden hankinnan helppous, laatu ja ekologisuus kuuluvat kaikille. Tarjoamme aina ekologisimman ratkaisun logotuotteiden hankintaan – oli tarve sitten millainen tahansa. Suunnittelemme kumppaneillemme saumattoman paketin toimialasta tai koosta riippumatta. Tässä muutama esimerkki siitä, kuinka olemme auttaneet asiakkaitamme päivittämään logotuotteet ekologisiin.

Roima Intelligence

Ekologiset henkilöstötuotteet kätevästi Kloffan tilausportaalin avulla

Roima tuottaa yrityksille innovatiivisia digitalisaatioon perustuvia ratkaisuja toimitusketjun toiminnan tehostamiseen ja kestävien tulosten saavuttamiseen.

Vuonna 2021 Roima otti askeleen kohti innovatiivisuutta ja toiminnan tehostamista myös oman henkilökunnan logotuotteiden hankinnassa aloittaessaan yhteistyön Kloffan kanssa.

Nykysisin Roima hyödyntää vaatehankinnoissaan Kloffan tilausportaalia, josta jokainen roimalainen pääsee helposti itse valitsemaan haluamansa tuotteet ja koot henkilöstön vaatetilaukseen, jotta aikaa myös muiden yritysten auttamiseen jäisi enemmän.

KUI Design

Tuotteet jälleenmyyntiin upeilla kuoseilla ekologisuutta unohtamatta

KUI Design on turkulainen designtoimisto ja tekstiililiike, joka tunnetaan upeista kuoseistaan. Yhteinen taival KUI Designin ja Kloffan välillä alkoi vuonna 2022, kun KUI etsi vastuullista toimittajaa lasten ja aikuisten t-paidoille. Yhteistyön tuloksena syntyi mm. Turun alueen katukuvassa jo lähes ikonisen aseman saavuttaneet PIISPIS, TURKU ja NAANTALI paitamallistot.

Muista yhteistyön hedelmistä nostattakoon esille Peace mallisto, jonka tuotoista puolet ohjataan Punaiselle Ristille. Malliston pohjana toimii kokonaan EU:n alueella ja 100% kierrätysmateriaaleista valmistettu kotimaisen ’Klaimet-brändin t-paita.

Yhteistyössä vallitsee luonnollinen harmonia, kun kumpikin osapuoli pääsee keskittymään omaan erikoisalaansa; KUI vastaa suunnittelusta ja Kloffa hoitaa toteutuksen.

Sähkökilta

Markkinoiden ekologisimmat logotuotteet parilla klikkauksella verkkokaupasta

Sähkökilta, eli tuttavallisemmin Skilta on Tampereen yliopiston sähkötekniikan opiskelijoiden ainejärjestö, joka on toiminut jäsentensä eduksi jo vuodesta 1968.

Kloffan kanssa Skilta löi hynttyyt yhteen vuonna 2021 kun kilta etsi mahdollisuutta päivittää logotuotteensa ekologisiin. Mahdollisuus aukeni kotimaisen ’Klaimet-brändin tuotteiden kautta, jotka on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista EU:n alueella.

Tilaamista helpottamaan Skilalle avattiin oma ainejärjetökohtainen verkkokauppa, josta jokainen kiltalainen pääsee valitsemaan haluamansa koon ja maksamaan tuotteet parilla klikkauksella. Näin kenenkään yksittäisen henkilön ei tarvitse huolehtia tilauslistan tai rahojen keräämisestä jäsenistöltä, vaan aikaa jää tuotteliaampaan tekemiseen. Kaiken lisäksi sama kauppa on kätevä avata aina uudestaan uusien opiskelijoiden saapuessa kampukselle.

Skillan ekologisella valinnalla on välitön vaikutus myös ympäristöön, sillä ’Klaimet-tuotteiden avulla he onnistuvat säästämään vuositasolla noin:

 

  • 600 000 litraa vettä (n. 4 400 vuorokauden henkilökohtainen vedenkulutus Suomessa)
  • 1 000 kg hiilidioksidipäästöjä (n. 11 500 km CO2 päästöt uudella autolla ajettaessa)
  • 2 300 kWh energiaa (n. 500 vuorokauden sähkönkulutus kerrostaloyksiössä)

Yritykset

Autamme yrityksiä erottumaan koosta ja toimialasta riippumatta. Kierrätysmateriaaleista valmistetut yritystekstiilit ovat konkreettinen tapa osoittaa arvoja ja edustaa yritystä aidosti vastuullisesti.

OPISKELIJAT

Huoli ympäristöstä koskettaa niin korkeakouluopiskelijoita kuin lukiolaisiakin. Siksi haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden tehdä konkreettisia tekoja paremman tulevaisuuden puolesta.

Yhdistykset

Olit sitten järjestön, yhdistyksen, harrastekerhon tai minkä tahansa muun ryhmän edustaja, aidosti ekologinen palvelumme soveltuu kaikenkokoisten yhdistysten tarpeisiin ja projekteihin.

Seurat

Urheiluseurojen tarpeet ovat monipuolisia ja laatu on tärkeä kriteeri. Vastaamme tähän tarjoamalla laajan valikoiman laadukkaita urheiluasuja ja fanituotteita merkkauksilla.

Esimerkkejä collegepaidoista painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia collegepaitoja painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa collegepaitojen painatuksesta ja brodeerauksesta.

Collegepaidat silkkipainatuksella ovat näyttäviä ja kuvioihin tulee värien avulla upeaa eloa. Silkkipainatus on yksi suosittuimmista ja perinteisimpiä kustomoida tuotteita.

Lämpösiirtokuvilla saadaan aikaan tarkkoja yksityiskohtia ja teräviä rajoja. Tässä collegepaidan lämpöpainatuksessa on käytetty DTF, Direct To Film, -tekniikkaa.

Erinomaista kestävyyttä, ja klassista näyttävyyttä, saadaan aikaan collegepaidan brodeerauksella. College brodeerauksella on varma valinta niin teksteissä kuin kuvioissakin.

Esimerkkejä huppareista painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia huppareita painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa huppareiden painatuksesta ja brodeerauksesta.

Huppari silkkipainatuksella toimii erinomaisesti yksivärissä kuvioissa, mutta sillä voidaan toteuttaa myös moniväriset kuviot.

Brodeerattu logo hupparissa on tyylikäs valinta. Valkoisen kuvion sisältä löytyviä yksityiskohtia on tarkennettu käyttämällä erikseen myös mustaa lankaa. Hupparit brodeerauksella ovat kestävä valinta.

Monivärisissä logoissa on usein järkevintä käyttää lämpösiirtoa. Esimerkiksi tästä kuvasta löytyy huppari lämpösiirtopainatuksella, jossa on tehty sekä valkoinen, että monivärinen logo. Lämpösiirtopainatus soveltuu molempiin.

Esimerkkejä t-paidoista painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia t-paitoja painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa t-paitojen painatuksesta ja brodeerauksesta.

T-paita painatuksella voi myös olla värikäs ja kuvan esimerkissä t-paidan silkkipainatuksessa on käytetty kolmea eri väriä. Silkkipainatus soveltuu sekä isoihin, että pieniin kuvioihin, mutta ei välttämättä kaikkein pienimpiin tilauseriin. Pienten moniväristen tilauserien yhteydessä kannattaa t-paitojen painatuksessa hyödyntää siirtokuvapainatusta.

Taitavalla kuvasuunnittelulla voidaan saada aikaan monia hienoja tuloksia, kuten kuvan esimerkissä, jossa rasterointia hyödyntämällä 4-värinen kuva on saatu näyttämään 6-väriseltä. Silkkipainettu t-paita omalla logolla on kestosuosikki.

Urheiluun saa hyvää boostia painatetulla sportti t-paidalla. Tekninen t-paita 1-värisellä painatuksella on tyylikäs valinta.

Esimerkkejä kangaskasseista ja repuista painatuksella

Olemme tehneet useita erilaisia kangaskasseja ja reppuja painatuksella erilaisin menetelmin. Tässä on hieman lisätietoa eri kangaskassien painatusmenetelmistä.

Kangaskassi siirtokuvalla on näppärä tapa toteuttaa monivärinen tai yksityiskohtainen logo. Se toimii niin pienissä, kuin suurissakin erissä.

Moniväriset kuviot onnistuvat näppärästi painatuksella repuissa tai laukuissa. Kuvassa käytetyt reput painatuksella on tehty DTF, Direct To Film, -tekniikkaa hyödyntäen.

Kangaskassi silkkipainatuksella on erinomainen valinta erityisesti 1-värisissä kuvioissa. Logopainatus luonnonvalkoiseen kangaskassiin toimii melkein missä värissä tahansa, mutta musta on tottakai värien kestosuosikki ja tuo logon mainiosti esiin.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin