Kangaskassit painatuksella tai brodeerauksella

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat kangaskassit painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokainen kangaskassi on saatavilla painatuksella tai brodeerauksella omalla logolla. Meiltä löydät myös reput ja laukut.

Täyden palvelun paketti tekee tilaamisesta vaivatonta

Logotuotteet niin suuriin kuin pieniinkin tarpeisiin

Autamme myös tuotteiden valinnassa ja logon kanssa

Todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen

Kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet

Painatukset tai brodeeraukset kaikkiin tuotteisiin

Näytetään kaikki 8 tulosta

Esimerkkejä kangaskasseista ja repuista painatuksella

Olemme tehneet useita erilaisia kangaskasseja ja reppuja painatuksella erilaisin menetelmin. Tässä on hieman lisätietoa eri kangaskassien painatusmenetelmistä.

Kangaskassi siirtokuvalla on näppärä tapa toteuttaa monivärinen tai yksityiskohtainen logo. Se toimii niin pienissä, kuin suurissakin erissä.

Moniväriset kuviot onnistuvat näppärästi painatuksella repuissa tai laukuissa. Kuvassa käytetyt reput painatuksella on tehty DTF, Direct To Film, -tekniikkaa hyödyntäen.

Kangaskassi silkkipainatuksella on erinomainen valinta erityisesti 1-värisissä kuvioissa. Logopainatus luonnonvalkoiseen kangaskassiin toimii melkein missä värissä tahansa, mutta musta on tottakai värien kestosuosikki ja tuo logon mainiosti esiin.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin