Kangaskassit omalla painatuksella

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat kangaskassit omalla painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokaiseen kangaskassiin on painatettavissa tai brodeerattavissa logo. Meiltä löydät myös reppuja ja laukkuja.

Esimerkkejä kangaskasseista ja repuista painatuksella

Olemme tehneet useita erilaisia kangaskasseja ja reppuja painatuksella erilaisin menetelmin. Tässä on hieman lisätietoa eri kangaskassien painatusmenetelmistä.

Kangaskassi siirtokuvalla on näppärä tapa toteuttaa monivärinen tai yksityiskohtainen logo. Se toimii niin pienissä, kuin suurissakin erissä.

Moniväriset kuviot onnistuvat näppärästi painatuksella repuissa tai laukuissa. Kuvassa käytetyt reput painatuksella on tehty DTF, Direct To Film, -tekniikkaa hyödyntäen.

Kangaskassi silkkipainatuksella on erinomainen valinta erityisesti 1-värisissä kuvioissa. Logopainatus luonnonvalkoiseen kangaskassiin toimii melkein missä värissä tahansa, mutta musta on tottakai värien kestosuosikki ja tuo logon mainiosti esiin.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin tilaat

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.