Lippikset ja pipot painatuksella ja omalla logolla

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat lippikset ja pipot omalla painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokaiseen lippalakkiin ja pipoon on painatettavissa tai brodeerattavissa logo.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Esimerkkejä lippalakeista ja pipoista painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia lippiksiä ja pipoja painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa lippalakkien ja pipojen painatuksesta ja brodeerauksesta.

Hatut kustomoidulla logolla voidaan toteuttaa esimerkiksi lämpösiirtopainatuksella. Kuvio voi olla yksivärinen kuten kuvan bucket hat mustalla tai valkoisella painatuksella, mutta myös moniväriset logot onnistuvat.

Pehmeissä pinnoissa, kuten pipo omalla logolla, kannattaa suosia brodeerausta. Brodeeraus pipossa on kestävä valinta ja sillä saadaan aikaan näyttävä kontrasti tai tyylikkäästi samaan sävyyn sulautuva logo, kuten kuvan burgundy brodeerattu pipo logolla.

Lippalakki, eli lippis, omalla logolla on kestosuosikki. Lippisten yhteydessä logon brodeeraus on suosituin valinta. Brodeerattu logo onnistuu monivärisenä tai yksivärisenä. Lippis logolla tai tekstillä onnistuu toki myös painatuksella.

Usein kysytyt kysymykset

Löydät täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä esimerkiksi lippalakkien, pipojen sekä muiden tuotteiden tilaukseen, painatukseen ja brodeeraukseen liittyen.

Minkälaisen lippiksen tai pipon voin tehdä omalla logolla?

Päähineissä toimii parhaiten yksinkertainen logo. Lippikseen onnistuu painatus ja brodeeraus, mutta pipossa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta vain brodeeraus. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin autamme erittäin mielellämme!

Täytyykö lippiksen tai pipon logo olla aina suoraan edessä?

Ei tarvitse. Brodeeraus tai painatus päähineisiin voidaan toteuttaa myös muihinkin sijainteihin.

Kannattaako lippis painattaa?

Jos sinulla on hyvin yksityiskohtainen kuvio mielessäsi, niin silloin painatus on järkevämpi. Muissa tapauksissa suosittelemme lähes aina brodeerausta, sillä brodeerauksen paremmat ominaisuudet kestävyydessä korostuvat päähineissä.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin tilaat

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.