Lippalakit ja pipot painatuksella tai brodeerauksella

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat lippikset ja pipot omalla painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokainen lippalakki tai pipo on saatavilla painatuksella tai brodeerauksella omalla logolla.

Täyden palvelun paketti tekee tilaamisesta vaivatonta

Logotuotteet niin suuriin kuin pieniinkin tarpeisiin

Autamme myös tuotteiden valinnassa ja logon kanssa

Todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen

Kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet

Painatukset tai brodeeraukset kaikkiin tuotteisiin

Näytetään kaikki 8 tulosta

Esimerkkejä: lippalakit ja pipot painatuksella tai brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia lippiksiä ja pipoja painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa lippalakkien ja pipojen painatuksesta ja brodeerauksesta.

Hatut kustomoidulla logolla voidaan toteuttaa esimerkiksi lämpösiirtopainatuksella. Kuvio voi olla yksivärinen kuten kuvan bucket hat mustalla tai valkoisella painatuksella, mutta myös moniväriset logot onnistuvat.

Pehmeissä pinnoissa, kuten pipo omalla logolla, kannattaa suosia brodeerausta. Brodeeraus pipossa on kestävä valinta ja sillä saadaan aikaan näyttävä kontrasti tai tyylikkäästi samaan sävyyn sulautuva logo, kuten kuvan burgundy brodeerattu pipo logolla.

Lippalakki, eli lippis, omalla logolla on kestosuosikki. Lippisten yhteydessä logon brodeeraus on suosituin valinta. Brodeerattu logo onnistuu monivärisenä tai yksivärisenä. Lippis logolla tai tekstillä onnistuu toki myös painatuksella.

Usein kysytyt kysymykset

Löydät täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä esimerkiksi lippalakkien, pipojen sekä muiden tuotteiden tilaukseen, painatukseen ja brodeeraukseen liittyen.

Minkälaisen lippiksen tai pipon voin tehdä omalla logolla?

Päähineissä toimii parhaiten yksinkertainen logo. Lippikseen onnistuu painatus ja brodeeraus, mutta pipossa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta vain brodeeraus. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin autamme erittäin mielellämme!

Täytyykö lippiksen tai pipon logo olla aina suoraan edessä?

Ei tarvitse. Brodeeraus tai painatus päähineisiin voidaan toteuttaa myös muihinkin sijainteihin.

Kannattaako lippis painattaa?

Jos sinulla on hyvin yksityiskohtainen kuvio mielessäsi, niin silloin painatus on järkevämpi. Muissa tapauksissa suosittelemme lähes aina brodeerausta, sillä brodeerauksen paremmat ominaisuudet kestävyydessä korostuvat päähineissä.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin