Logotuotteet urheiluseuroille

Valmis siirtymään vaatetuksen uudelle aikakaudelle?

Mikä yhdistää tekstiilituotannon ylijäämiä, kierrätystekstiilejä, tekstiilijätettä, muovipulloja ja muovijätettä? Ainakin se, että moni kutsuisi tätä roskaksi. Meillä asia nähdään kuitenkin aivan toisin! Olemme valikoineet sivuillemme parhaat tuotteet, jotta sinunkin joukkueesi tai seurasi pystyy tästä päivästä eteenpäin liittymään tekstiiliteollisuuden vallankumoukseen.

Meiltä löydät paljon erilaisia tuotteita, jotka ovat markkinoiden ekologisimpia ja ympäristöystävällisimpiä. Niiden avulla säästämme yhdessä satoja tuhansia vesilitroja ja hyötykäytämme jo syntynyttä jätettä. Kaikki tuotteet ovat saatavilla kustomoituna juuri haluamallanne logolla. Ota yhteyttä jo tänään ja toteutetaan valmiit ideat tai mietitään yhdessä uusia.

Vaikuta välittömästi

Urheiluvaatteet ja fanituotteet

Kloffa Clothing tarjoaa seurallesi mahdollisuuden harjoitella ja kilpailla 100% kierrätysmateriaaleista valmistetuissa t-paidoissa. Eikä unohdeta tukiryhmiä ja kannattajia. Meiltä löydät myös laajan valikoiman fanituotteiksi sopivia asusteita kuten huppareita, collegeita tai lippiksiä, jotka ovat kaikki valmistettu markkinoiden ekologisimpia menetelmiä hyödyntäen.

Tuotteet painatuksella tai brodeerauksella

Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla useita merkkausvaihtoehtoja. Kloffa Clothingilta saat täyden palvelun ja me hoidamme logosi brodeerauksen, painatuksen sekä kaikki muutkin vaihtoehdot. Lähetä vain tarjouspyyntö, se on aina ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

NÄIN TILAAT

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.