Kloffa Clothing tarjoaa aidosti ekologisen vaatekaapin

NÄIN TILAAT

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.

Tuotteiden merkkaukset

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaikki merkkaukset tehdään korkealla ammattitaidolla laadukkaasti ja luotettavasti Suomessa. Myös kaikki tuotteemme ovat sertifioituja ja vastuullisesti valmistettuja, jotka soveltuvat erinomaisesti merkattaviksi. Merkkausten hinta riippuu pitkälti merkkaustekniikasta, tilauksen koosta ja värien lukumäärästä. Kerro meille toiveesi, jotta voimme laatia räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tarvittaessa myös autamme veloituksetta logon suunnittelussa ja muokkauksessa.

Tuotteiden painatukset

Tiedätkö mitä eroa on silkkipainolla ja brodeerauksella? Oikeiden painotekniikoiden käyttäminen on ensiarvoisen tärkeää painatuksen kestävyyden kannalta. Sopivimman metodin valinta riippuu niin tuotteesta, itse logosta, kuin sen sijoittamisestakin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla painoalan ammattilainen, sillä meidän asiantuntijamme antavat aina suosituksensa juuri teidän tilauksellenne sopivimman painotavan valintaan.

Vuosien kokemuksen pohjalta Kloffa tarjoaa asiakkailleen vain laadukkaaksi todettuja painatusmenetelmiä. Alle olemme koonneet suosituimpien tekniikoiden perusteet, jotta sinä tietäisit millaisen käsittelyn vaatteesi ovat saaneet.

Silkkipaino

Silkkipaino on perinteikäs painatustapa, jossa väri painetaan kehyksessä olevan painokankaan läpi painopinnalle. Paksujen, peittävien ja kestävien värien ansiosta silkkipainolla saadaan aikaan erittäin laadukas ja tarkka painojälki. Tämän painotekniikan suosiota selittää suuremmilla volyymeilla ylivertainen kustannustehokkuus ja laatu. Kustannushyödyn saavuttamiseksi painatusten tulee kuitenkin olla samanlaisia. Koska silkkipainossa jokainen väri painetaan erikseen, suosittelemme moniväripainatuksissa muiden painotapojen harkintaa.

Lämpösiirtopainatus

Nimensä mukaan lämpösiirtopainatuksessa tulostettu lämpösiirtotarra kiinnitetään painopintaan lämmön avulla. Lämpösiirron ehdoton vahvuus on sen edullisuus useita merkkauksia tai moniväripainatuksia toteutettaessa. Lämpösiirtopainatus on laajasti käytössä etenkin pelipaitojen numeroiden painossa. Lämpösiirtopainettujen tuotteiden pesussa kannattaa aina muistaa pestä vaatteet nurinpäin käännettynä ja enintään 40 asteessa.

Brodeeraus

Brodeerauksessa painatus ommellaan koneellisesti painopintaan. Brodeeraamalla voidaan yhdistää värejä ja tämä on monen mielestä tyylikkäin tapa koristella painotuote. Ommel on jämäkkää ja kestää hyvin myös pesua. Suuri brodeeraus saattaa kuitenkin tehdä pienistä tekstiileistä kankeita, mutta painotapa soveltuu loistavasti esimerkiksi collegen merkkaamiseen. Brodeerauksen kustannukset määräytyvät tikkimäärän mukaan, joten painatuksen koolla voidaan vaikuttaa hintaan.

Usein kysytyt kysymykset / FAQ

Mikä on painettujen tuotteiden minimitilausmäärä?

Minimitilausmäärämme on 10 tuotetta. Kustannustehokas tilausmäärä alkaa kuitenkin usein 20 tuotteesta, koska tekstiilipainatus on sarjatyötä ja sisältää useita esivalmisteluvaiheita. Jos olet suunnitellut pienemmän erän tilaamista, kannattaa miettiä, voisiko tilaukseen yhdistää myös muita tuotteita samalla painatuksella.

En halua kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita. Voinko ostaa vain sen halvimman mahdollisen?

Suomesta löytyy useita toimittajia, joilta voit hankkia ympäristöä kuormittavia ja uutta jätettä tuottavia halpapaitoja. Me emme halua kuulua niiden joukkoon, joten valikoimastamme löytyvät vain tutkitusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Saatat myös yllättyä siitä, että parempi vaihtoehto ei välttämättä maksa edes kahvikupillisen vertaa enemmän kuin se halvin vaihtoehto.

Jos toimitan teille omat paitani, voitteko painattaa ne?

Painatamme ainoastaan oman valikoimamme tuotteita. Siksi kannattaakin katsoa, löytyisikö valikoimastamme sinulle sopiva tuote tai laittaa viestiä, niin etsimme tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Myyttekö painamattomia paitoja?

Kyllä, halutessasi saat meiltä myös tuotteet ilman painatusta tai brodeerausta.

Kuinka pitkät toimitusaikanne ovat?

Tavallisesti toimitusaikamme on 12-15 arkipäivää tilauksesta ja painoaineiston toimituksesta. Toimitusaikamme voivat kuitenkin vaihdella tilauksen koon ja ruuhkatilanteen mukaan, mutta voit olla huoletta, sillä asiakaspalvelijamme pitävät sinut aina ajan tasalla tilauksen etenemisestä. Pyrimme aina toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Voinko sovittaa vaatteita ennen tilausta?

Kyllä, halutessasi voit noutaa sovitusvaatteet toimipisteestämme. Tarvittaessa voimme myös lähettää ne postitse. Sovitusvaatteet eivät kuitenkaan velvoita varsinaiseen tilaukseen.

Mitä jos en ole tyytyväinen saamiini tuotteisiin?

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkein asia, joten hoidamme myös reklamaatiot asianmukaisesti. Jos syystä tai toisesta olet tyytymätön, ota meihin yhteyttä ja katsotaan, miten voimme oikaista kokemasi vääryyden.

Miten voin pyytää tarjouksen ja mitä tietoja tarvitsette?

Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin täältä ja liitä kuva logosta tai tekstistä. Halutessasi voit myös lähettää vapaamuotoisen viestin täältä. Tämän jälkeen hoidamme kaiken puolestasi.

Kuinka valmistelen painatusaineiston?

Riittää, että painatusaineisto on digitaalisessa muodossa. Prosessin nopeuttamiseksi suosittelemme kuitenkin vektoroidun tiedoston (.ai, .eps, .svg) lähettämistä.

Miksi kierrätysmateriaalien käyttö on ekologisempaa kuin reilun kaupan tai orgaanisen puuvillan?

Reilun kaupan tuotteet tarkoittavat, että ne ovat valmistettu eettisiä kaupankäynnin standardeja noudattaen. Toisin sanoen reilun kaupan tuotteilla pyritään saavuttamaan reilumpia kaupankäynnin sopimuksia. Tämä ei kuitenkaan ratkaise esimerkiksi jätemäärien kasvuun tai veden liikakulutukseen liittyviä ongelmia.

 

Orgaaninen viittaa raaka-aineiden, useimmiten puuvillan, luonnolliseen tuottamiseen. Orgaaninen puuvilla tarkoittaa, ettei puuvillaa ole muokattu geneettisesti tai käytetty tiettyjä myrkkyjä. Tämäkään ei kuitenkaan ratkaise jätemäärien kasvuun tai veden liikakulutukseen liittyviä ongelmia.

 

Siten orgaaniset tai reilun kaupan tuotteet eivät ratkaise lineaarisen tuotannon luomaa ongelmaa, joka syntyy valtavasta uusien resurssien tarpeesta. 

 

Hyödyntämällä Kloffa Clothingin valikoimasta löytyviä kiertotalouden periaatteiden mukaisesti valmistettuja tuotteita, saavutettavissa on kierteinen arvoketju. Kiertotalouteen perustuen voimme yhdessä tehdä aidosti ekologisia valintoja, jotka ratkaisevat sinun tarpeesi ja palvelevat ympäristön etuja.

Miten varmistatte vaatteiden vastuullisuuden?

Kontrolloimme tuotantoa, toimitusketjuamme ja tarkoin kriteerein valittuja yhteistyökumppaneitamme läheisellä yhteistyöllä, sekä aktiivisella yhteydenpidolla. Lisäksi raaka-aineemme ja yhteistyökumppanimme ovat taattu kolmansien osapuolien myöntämillä sertifikaateilla. Sertifikaatit toimivat vastuullisuuden lisäksi usein myös takeena korkeasta laadusta.

Etkö saanut vastausta kysymykseesi?

Lähetä meille kysymyksesi lomakkeella niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille numeroon: +358 40 727 7125

  Kloffa Clothing

  Olemme suomalainen yritys, joka syntyi halusta kehittää tekstiiliteollisuutta ympäristöllisesti ja sosiaalisesti vastuullisemmaksi toimijaksi. Toimintamme perustuu lineaarisen tuotantotavan korvaamiseen kiertotalouden menetelmien avulla. Olemme erikoistuneet kierrätysmateriaaleista valmistettuihin tuotteisiin, joiden valmistaminen ei vaadi uuden puuvillan kasvattamista, vaan raaka-aineena käytetään jo olemassa olevia materiaaleja. Siten olemme ratkaisemassa kahta globaalia ongelmaa: luonnon resurssien kuluttamista ja jätemäärien kasvua.

   

  Mahdollisimman ekologisten tuotteiden ja tuotantomenetelmien lisäksi haluamme tarjota laadukasta palvelua. Kattava tuotevalikoima, laadukkaat merkkaukset, asiantunteva henkilöstömme ja verkkokaupparatkaisut yhteisöille tekevät palvelustamme luotettavaa ja joustavaa. Haluamme olla vaatetuksen edelläkävijä tarjoamalla niin yrityksille, opiskelijoille, yhdistyksille kuin kaikille muillekin yhteisöille mahdollisuuden tehdä konkreettisia tekoja paremman tulevaisuuden puolesta. Tällä hetkellä olemmekin Suomen ensimmäinen ja ainoa kiertotalouteen erikoistunut logotuotteiden tarjoaja.

  Periaatteemme

  1. Laatu

  Laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat toimintamme perusta. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkein asia.

  2. Joustavuus

  Olemme täyden palvelun talo, jossa asiantunteva henkilöstömme etsii ratkaisut haastaviinkin tilanteisiin. Tarjoamme muutakin kuin laadukkaat vaatteet.

  3. Vastuullisuus

  Kaikki tuotteemme ovat vastuullisesti valmistettuja ja sertifioituja. Olemme sekä ympäristöllisesti, sosiaalisesti että hallinnollisesti vastuullinen toimija.