T-paidat painatuksella tai brodeerauksella

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat T-paidat painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokainen T-paita on saatavilla painatuksella tai brodeerauksella omalla logolla.

Täyden palvelun paketti tekee tilaamisesta vaivatonta

Logotuotteet niin suuriin kuin pieniinkin tarpeisiin

Autamme myös tuotteiden valinnassa ja logon kanssa

Todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen

Kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet

Painatukset tai brodeeraukset kaikkiin tuotteisiin

Esimerkkejä: t-paidat painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia t-paitoja painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa t-paitojen painatuksesta ja brodeerauksesta.

T-paita painatuksella voi myös olla värikäs ja kuvan esimerkissä t-paidan silkkipainatuksessa on käytetty kolmea eri väriä. Silkkipainatus soveltuu sekä isoihin, että pieniin kuvioihin, mutta ei välttämättä kaikkein pienimpiin tilauseriin. Pienten moniväristen tilauserien yhteydessä kannattaa t-paitojen painatuksessa hyödyntää siirtokuvapainatusta.

Taitavalla kuvasuunnittelulla voidaan saada aikaan monia hienoja tuloksia, kuten kuvan esimerkissä, jossa rasterointia hyödyntämällä 4-värinen kuva on saatu näyttämään 6-väriseltä. Silkkipainettu t-paita omalla logolla on kestosuosikki.

Urheiluun saa hyvää boostia painatetulla sportti t-paidalla. Tekninen t-paita 1-värisellä painatuksella on tyylikäs valinta.

Usein kysytyt kysymykset

Löydät täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä esimerkiksi t-paitojen sekä muiden tuotteiden tilaukseen, painatukseen ja brodeeraukseen liittyen.

Minkälaisen logon tai kuvion t-paitaan voi tehdä?

Periaatteessa minkälaisen tahansa. Meillä onnistuvat monipuolisesti erilaiset painomenetelmät ja brodeerauksetkin. Jotkut kuviot vaativat tiettyä painotapaa, mutta useimmat kuviot/logot voidaan painattaa tai brodeerata collegeen usealla eri tavalla. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin autamme erittäin mielellämme!

Voinko painattaa useamman kuvan samaan collegeen?

Kyllä voit. Samaan collegeen voi tehdä useita painatuksia tai brodeerauksia. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että useamman kuvion kustomointi saattaa nostaa hintaa.

Kannattaako t-paitaa brodeerata?

Myös t-paitoihin voi brodeerata, mutta kovin suurikokoisia brodeerauksia ei t-paitoihin suositella. T-Paidan kangas on ohuempaa kuin esimerkiksi collegen tai hupparin ja iso brodeeraus tekee t-paidasta helposti liian raskaan, jolloin käyttömukavuus kärsii.

Saako Kloffalta t-paitoja pelinumeroilla tai nimipainatuksilla?

Kyllä saa. Muuttuvan tekstin tai nimen painatus onnistuu niin selkään kuin rintaankin.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin