T-paidat painatuksella ja omalla logolla

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat T-paidat painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokaiseen T-paitaan on painatettavissa tai brodeerattavissa logo.

Esimerkkejä t-paidoista painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia t-paitoja painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa t-paitojen painatuksesta ja brodeerauksesta.

T-paita painatuksella voi myös olla värikäs ja kuvan esimerkissä t-paidan silkkipainatuksessa on käytetty kolmea eri väriä. Silkkipainatus soveltuu sekä isoihin, että pieniin kuvioihin, mutta ei välttämättä kaikkein pienimpiin tilauseriin. Pienten moniväristen tilauserien yhteydessä kannattaa t-paitojen painatuksessa hyödyntää siirtokuvapainatusta.

Taitavalla kuvasuunnittelulla voidaan saada aikaan monia hienoja tuloksia, kuten kuvan esimerkissä, jossa rasterointia hyödyntämällä 4-värinen kuva on saatu näyttämään 6-väriseltä. Silkkipainettu t-paita omalla logolla on kestosuosikki.

Urheiluun saa hyvää boostia painatetulla sportti t-paidalla. Tekninen t-paita 1-värisellä painatuksella on tyylikäs valinta.

Usein kysytyt kysymykset

Löydät täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä esimerkiksi t-paitojen sekä muiden tuotteiden tilaukseen, painatukseen ja brodeeraukseen liittyen.

Minkälaisen logon tai kuvion t-paitaan voi tehdä?

Periaatteessa minkälaisen tahansa. Meillä onnistuvat monipuolisesti erilaiset painomenetelmät ja brodeerauksetkin. Jotkut kuviot vaativat tiettyä painotapaa, mutta useimmat kuviot/logot voidaan painattaa tai brodeerata collegeen usealla eri tavalla. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin autamme erittäin mielellämme!

Voinko painattaa useamman kuvan samaan collegeen?

Kyllä voit. Samaan collegeen voi tehdä useita painatuksia tai brodeerauksia. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että useamman kuvion kustomointi saattaa nostaa hintaa.

Kannattaako t-paitaa brodeerata?

Myös t-paitoihin voi brodeerata, mutta kovin suurikokoisia brodeerauksia ei t-paitoihin suositella. T-Paidan kangas on ohuempaa kuin esimerkiksi collegen tai hupparin ja iso brodeeraus tekee t-paidasta helposti liian raskaan, jolloin käyttömukavuus kärsii.

Saako Kloffalta t-paitoja pelinumeroilla tai nimipainatuksilla?

Kyllä saa. Muuttuvan tekstin tai nimen painatus onnistuu niin selkään kuin rintaankin.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin tilaat

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.