Collegepaidat painatuksella tai brodeerauksella

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat collegepaidat omalla painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokaiseen collegepaitaan on painatettavissa tai brodeerattavissa yrityksen tai yhdistyksen logo.

Täyden palvelun paketti tekee tilaamisesta vaivatonta

Logotuotteet niin suuriin kuin pieniinkin tarpeisiin

Autamme myös tuotteiden valinnassa ja logon kanssa

Todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen

Kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet

Painatukset tai brodeeraukset kaikkiin tuotteisiin

Näytetään kaikki 5 tulosta

Esimerkkejä collegepaidoista painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia collegepaitoja painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa collegepaitojen painatuksesta ja brodeerauksesta.

Collegepaidat silkkipainatuksella ovat näyttäviä ja kuvioihin tulee värien avulla upeaa eloa. Silkkipainatus on yksi suosittuimmista ja perinteisimpiä kustomoida tuotteita.

Lämpösiirtokuvilla saadaan aikaan tarkkoja yksityiskohtia ja teräviä rajoja. Tässä collegepaidan lämpöpainatuksessa on käytetty DTF, Direct To Film, -tekniikkaa.

Erinomaista kestävyyttä, ja klassista näyttävyyttä, saadaan aikaan collegepaidan brodeerauksella. College brodeerauksella on varma valinta niin teksteissä kuin kuvioissakin.

Usein kysytyt kysymykset

Löydät täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä esimerkiksi collegepaitojen sekä muiden tuotteiden tilaukseen, painatukseen ja brodeeraukseen liittyen.

Minkälaisen logon tai kuvion collegeen voi tehdä?

Periaatteessa minkälaisen tahansa. Meillä onnistuvat monipuolisesti erilaiset painomenetelmät ja brodeerauksetkin. Jotkut kuviot vaativat tiettyä painotapaa, mutta useimmat kuviot/logot voidaan painattaa tai brodeerata collegeen usealla eri tavalla. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin autamme erittäin mielellämme!

Voinko painattaa useamman kuvan samaan collegeen?

Kyllä voit. Samaan collegeen voi tehdä useita painatuksia tai brodeerauksia. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että useamman kuvion kustomointi saattaa nostaa hintaa.

Onnistuuko collegen hihaan painattaminen?

Myös hihaan on mahdollista toteuttaa kuvio tai tekstiä. 

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin