Collegepaidat omalla painatuksella

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat collegepaidat omalla painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokaiseen collegepaitaan on painatettavissa tai brodeerattavissa yrityksen tai yhdistyksen logo.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Esimerkkejä collegepaidoista painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia collegepaitoja painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa collegepaitojen painatuksesta ja brodeerauksesta.

Collegepaidat silkkipainatuksella ovat näyttäviä ja kuvioihin tulee värien avulla upeaa eloa. Silkkipainatus on yksi suosittuimmista ja perinteisimpiä kustomoida tuotteita.

Lämpösiirtokuvilla saadaan aikaan tarkkoja yksityiskohtia ja teräviä rajoja. Tässä collegepaidan lämpöpainatuksessa on käytetty DTF, Direct To Film, -tekniikkaa.

Erinomaista kestävyyttä, ja klassista näyttävyyttä, saadaan aikaan collegepaidan brodeerauksella. College brodeerauksella on varma valinta niin teksteissä kuin kuvioissakin.

Usein kysytyt kysymykset

Löydät täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä esimerkiksi collegepaitojen sekä muiden tuotteiden tilaukseen, painatukseen ja brodeeraukseen liittyen.

Minkälaisen logon tai kuvion collegeen voi tehdä?

Periaatteessa minkälaisen tahansa. Meillä onnistuvat monipuolisesti erilaiset painomenetelmät ja brodeerauksetkin. Jotkut kuviot vaativat tiettyä painotapaa, mutta useimmat kuviot/logot voidaan painattaa tai brodeerata collegeen usealla eri tavalla. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin autamme erittäin mielellämme!

Voinko painattaa useamman kuvan samaan collegeen?

Kyllä voit. Samaan collegeen voi tehdä useita painatuksia tai brodeerauksia. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että useamman kuvion kustomointi saattaa nostaa hintaa.

Onnistuuko collegen hihaan painattaminen?

Myös hihaan on mahdollista toteuttaa kuvio tai tekstiä. 

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin tilaat

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.