Hupparit painatuksella tai brodeerauksella

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat hupparit painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokainen huppari on saatavilla painatuksella tai brodeerauksella omalla logolla.

Täyden palvelun paketti tekee tilaamisesta vaivatonta

Logotuotteet niin suuriin kuin pieniinkin tarpeisiin

Autamme myös tuotteiden valinnassa ja logon kanssa

Todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen

Kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet

Painatukset tai brodeeraukset kaikkiin tuotteisiin

Näytetään kaikki 5 tulosta

Esimerkkejä: hupparit painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia huppareita painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa huppareiden painatuksesta ja brodeerauksesta.

Huppari silkkipainatuksella toimii erinomaisesti yksivärissä kuvioissa, mutta sillä voidaan toteuttaa myös moniväriset kuviot.

Brodeerattu logo hupparissa on tyylikäs valinta. Valkoisen kuvion sisältä löytyviä yksityiskohtia on tarkennettu käyttämällä erikseen myös mustaa lankaa. Hupparit brodeerauksella ovat kestävä valinta.

Monivärisissä logoissa on usein järkevintä käyttää lämpösiirtoa. Esimerkiksi tästä kuvasta löytyy huppari lämpösiirtopainatuksella, jossa on tehty sekä valkoinen, että monivärinen logo. Lämpösiirtopainatus soveltuu molempiin.

Usein kysytyt kysymykset

Löydät täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä esimerkiksi huppareiden sekä muiden tuotteiden tilaukseen, painatukseen ja brodeeraukseen liittyen.

Minkälaisen kuvan huppariin voi tehdä?

Periaatteessa minkälaisen tahansa. Meillä onnistuvat monipuolisesti erilaiset painomenetelmät ja brodeerauksetkin. Jotkut kuviot vaativat tiettyä painotapaa, mutta useimmat kuviot/logot voidaan painattaa tai brodeerata huppariin usealla eri tavalla.

Voinko painattaa useamman kuvan samaan huppariin?

Kyllä voit. Samaan huppariin voi tehdä useita painatuksia tai brodeerauksia. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että useamman kuvion kustomointi saattaa nostaa hintaa.

Voinko tilata hupparin itsetehdyllä kuvalla?

Kyllä voit. Hupparin painatukseen tarvitaan kyllä mahdollisimman hyvälaatuinen aineisto, mutta Kloffan avustuksella piirrustuskin taipuu lopulta painokelpoiseen muotoon.

Entä voiko valokuvan painattaa huppariin?

Myös tämäkin onnistuu.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin