Hupparit painatuksella ja omalla logolla

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat hupparit painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokaiseen huppariin on painatettavissa tai brodeerattavissa logo.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Esimerkkejä huppareista painatuksella ja brodeerauksella

Olemme tehneet useita erilaisia huppareita painatuksella ja brodeerauksella. Tässä on hieman lisätietoa huppareiden painatuksesta ja brodeerauksesta.

Huppari silkkipainatuksella toimii erinomaisesti yksivärissä kuvioissa, mutta sillä voidaan toteuttaa myös moniväriset kuviot.

Brodeerattu logo hupparissa on tyylikäs valinta. Valkoisen kuvion sisältä löytyviä yksityiskohtia on tarkennettu käyttämällä erikseen myös mustaa lankaa. Hupparit brodeerauksella ovat kestävä valinta.

Monivärisissä logoissa on usein järkevintä käyttää lämpösiirtoa. Esimerkiksi tästä kuvasta löytyy huppari lämpösiirtopainatuksella, jossa on tehty sekä valkoinen, että monivärinen logo. Lämpösiirtopainatus soveltuu molempiin.

Usein kysytyt kysymykset

Löydät täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä esimerkiksi huppareiden sekä muiden tuotteiden tilaukseen, painatukseen ja brodeeraukseen liittyen.

Minkälaisen kuvan huppariin voi tehdä?

Periaatteessa minkälaisen tahansa. Meillä onnistuvat monipuolisesti erilaiset painomenetelmät ja brodeerauksetkin. Jotkut kuviot vaativat tiettyä painotapaa, mutta useimmat kuviot/logot voidaan painattaa tai brodeerata huppariin usealla eri tavalla.

Voinko painattaa useamman kuvan samaan huppariin?

Kyllä voit. Samaan huppariin voi tehdä useita painatuksia tai brodeerauksia. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että useamman kuvion kustomointi saattaa nostaa hintaa.

Voinko tilata hupparin itsetehdyllä kuvalla?

Kyllä voit. Hupparin painatukseen tarvitaan kyllä mahdollisimman hyvälaatuinen aineisto, mutta Kloffan avustuksella piirrustuskin taipuu lopulta painokelpoiseen muotoon.

Entä voiko valokuvan painattaa huppariin?

Myös tämäkin onnistuu.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin tilaat

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.