Takit omalla painatuksella ja logolla painatettuna

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat takit omalla painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokaiseen takkiin on painatettavissa tai brodeerattavissa logo.

Usein kysytyt kysymykset

Löydät täältä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä esimerkiksi takkien sekä muiden tuotteiden tilaukseen, painatukseen ja brodeeraukseen liittyen.

Haluaisin yrityksen logon takkiin, miten tämä parhaiten onnistuu?

Takkien painatuksessa tai brodeerauksessa kyseessä olevalla mallilla on suuri vaikutus parhaaseen menetelmään. Softshell-takeissa onnistuvat sekä painatukset että brodeeraukset, mutta kevyttoppatakeissa on usein pakollista valita brodeeraus. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin autamme erittäin mielellämme!

Voinko painattaa tai brodeerata useamman kuvan samaan takkiin?

Kyllä voit. Samaan takkiin voi tehdä useita painatuksia tai brodeerauksia. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että useamman kuvion kustomointi saattaa nostaa hintaa.

Haluaisimme seuralle takit pelinumeroilla. Onnistuuko tämä?

Kyllä onnistuu. Esimerkiksi vaihtuvien pelinumeroiden painatus tai brodeeraus takkeihin on mainio valinta urheiluseuran edustusasuksi.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin tilaat

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.