Logotuotteet omasta verkkokaupasta? Tuotteet opiskelijoille painatuksella tai brodeerauksella.

Kloffa Clothing tarjoaa ekologisimmat ja helpoimmat ratkaisut opiskelijajärjestöjen logotuotteiden hankintaan.

Opiskeluaika tarjoaa jokaiselle unohtumattomia kokemuksia, uusia taitoja ja samanhenkisten ihmisten yhteisön. Opiskelijajärjestön logotuotteet ovat erinomainen tapa vaalia näitä muistoja ja kasvattaa yhteisöllisyyttä. Ainejärjestön slogan painettuna t-paitaan, koulun logo brodeerattuna collegeen tai vaikka vuosikurssin yhteiset lippikset brodeerauksella. Kloffan avulla voit toteuttaa nämä kaikki hyödyntäen mahdollisimman ekologisia materiaaleja ja tuotantomenetelmiä. Lisäksi voimme avata opiskelijajärjestöllenne oman verkkokaupan, josta jokainen opiskelija voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse.

Vaikuta välittömästi

Vain ekologisimmat ja vastuullisimmat tuotteet

Mikäli etsit koulullesi aidosti vastuullisia tuotteita, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Kloffa Clothingin valikoimaan kuuluu vain ja ainoastaan tuotteita, jotka on valmistettu mahdollisimman ympäristöystävällisillä menetelmillä.

Tuotteet painatuksella tai brodeerauksella

Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla useita merkkausvaihtoehtoja. Kloffa Clothingilta saat täyden palvelun ja me hoidamme logosi brodeerauksen, painatuksen sekä kaikki muutkin vaihtoehdot. Lähetä vain tarjouspyyntö, se on aina ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

Ilmaisella verkkokaupalla säästät aikaa ja vaivaa

Tarjoamme kaikille korkeakouluille mahdollisuuden järjestää opiskelijajärjestön vaatteeiden tilaukset helposti verkkokauppamme avulla. Lähetä vain haluamanne logo, niin me avaamme järjestöllesi verkkokaupan. Hoidamme siis kaiken puolestasi! Jos kuitenkin haluat tehdä tilauksen mieluiten tilauslistalla, niin tämäkin onnistuu yhtä hyvin ottamalla meihin yhteyttä.

Valitsemalla Kloffan verkkokaupan sinun:

Ei tarvitse kerätä rahoja erikseen – maksut suoraan verkkokauppamme kautta
Ei tarvitse kerätä tilaustietoja ja osoitteita erikseen – verkkokauppamme kerää kaikki tiedot
Ei tarvitse postittaa abeille erikseen – toimitus suoraan kauttamme lukiolle tai tilaajalle
Ei tarvitse huolehtia tilausprosessista – hoidamme kaiken tilausprosessiin liittyvän
0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin