LOGOTUOTTEET OMASTA VERKKOKAUPASTA?

Kloffa Clothing tarjoaa ekologisimmat ja helpoimmat ratkaisut opiskelijajärjestöjen logotuotteiden hankintaan.

Opiskeluaika tarjoaa jokaiselle unohtumattomia kokemuksia, uusia taitoja ja samanhenkisten ihmisten yhteisön. Opiskelijajärjestön logotuotteet ovat erinomainen tapa vaalia näitä muistoja ja kasvattaa yhteisöllisyyttä. Ainejärjestön slogan painettuna t-paitaan, koulun logo brodeerattuna collegeen tai vaikka vuosikurssin yhteiset lippikset brodeerauksella. Kloffan avulla voit toteuttaa nämä kaikki hyödyntäen mahdollisimman ekologisia materiaaleja ja tuotantomenetelmiä. Lisäksi voimme avata opiskelijajärjestöllenne oman verkkokaupan, josta jokainen opiskelija voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse.

Vaikuta välittömästi

Katso paljonko vettä pystyisit säästämään kierrätysmateriaaleista valmistettujen collegepaitojen avulla!

Vain ekologisimmat ja vastuullisimmat tuotteet

Mikäli etsit koulullesi aidosti vastuullisia tuotteita, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Kloffa Clothingin valikoimaan kuuluu vain ja ainoastaan tuotteita, jotka on valmistettu mahdollisimman ympäristöystävällisillä menetelmillä.

Tuotteet painatuksella tai brodeerauksella

Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla useita merkkausvaihtoehtoja. Kloffa Clothingilta saat täyden palvelun ja me hoidamme logosi brodeerauksen, painatuksen sekä kaikki muutkin merkkaukset. Ota vain yhteyttä tarjouspyyntölomakkeen kautta tai soita meille. Tarjouspyynnön lähettäminen on aina ilmaista eikä velvoita mihinkään.
'Klaimet Navy College 1200x1500

Tiesitkö, että esimerkiksi 5000 litraa vettä vastaa yhden henkilön juomaveden määrää 6 vuoden ajalta? Kierrätysmateriaalien käyttö on suora tapa vaikuttaa.

Hinnat alkaen 21€ alv 0%.

SUOSITUIMMAT TUOTTEET

NÄIN TILAAT

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.