Ekologiset tuotteet painatuksella

Kloffalta ekologisimmat ja vastuullisimmat tuotteet omalla painatuksella. Meillä Kloffa Clothingilla et tingi laadusta tai ympäristöystävällisyydestä. Jokaiseen tuotteeseen on painatettavissa yrityksen tai yhdistyksen logo.

Täyden palvelun paketti tekee tilaamisesta vaivatonta

Logotuotteet niin suuriin kuin pieniinkin tarpeisiin

Autamme myös tuotteiden valinnassa ja logon kanssa

Todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen

Kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet

Painatukset tai brodeeraukset kaikkiin tuotteisiin

Esimerkkejä tuotteista painatuksella

Olemme tehneet useita erilaisia tuotteita  painatuksella. Tässä on hieman lisätietoa tuotteiden painatuksesta erilaisin menetelmin.

Termosmuki tai -pullo painatuksella on kekseliäs ja monikäyttöinen tuote. Muki omalla logolla voidaan painattaa esimerkiksi kuvan tapaan silkkipainolla pinkiksi.

Lämpösiirtopainatus on monipuolinen keino toteuttaa omia visioita. Esimerkiksi läppärin suojapussukka omalla logolla onnistuu lämpösiirtopainatuksella tyylikkäästi.

Painatuksella saadaan myös reilusti väriä näkyviin, kuten tässä mustassa keep cupissa logopainatuksella. Sininen väri luo tyylikkään kontrastin mustaan mukiin.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
    Tarjouskori
    Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin