Esimerkkejä tuotteista painatuksella

Olemme tehneet useita erilaisia tuotteita  painatuksella. Tässä on hieman lisätietoa tuotteiden painatuksesta erilaisin menetelmin.

Termosmuki tai -pullo painatuksella on kekseliäs ja monikäyttöinen tuote. Muki omalla logolla voidaan painattaa esimerkiksi kuvan tapaan silkkipainolla pinkiksi.

Lämpösiirtopainatus on monipuolinen keino toteuttaa omia visioita. Esimerkiksi läppärin suojapussukka omalla logolla onnistuu lämpösiirtopainatuksella tyylikkäästi.

Painatuksella saadaan myös reilusti väriä näkyviin, kuten tässä mustassa keep cupissa logopainatuksella. Sininen väri luo tyylikkään kontrastin mustaan mukiin.

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin tilaat

1. Valitse kiinnostava tuote tarjouskoriin

Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun.

2. Liitä tarjouspyyntöön kuvatiedosto logosta tai tekstistä

Tarjoamme kaikki suosituimmat kustomointitavat painatuksista brodeerauksiin sekä tarvittaessa myös autamme logon suunnittelussa ja muokkauksessa. Halutessasi voit myös lähettää tarjouspyynnön ilman logoa.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Laadimme myös digitaaliset vedokset valmiista tuotteista ja avaamme ryhmille verkkokaupan, josta jokainen ryhmän jäsen voi ostaa oman tuotteensa muutamalla klikkauksella. Näin tilauksen yhteyshenkilön ei tarvitse huolehtia tilausten ja rahojen keräämisestä itse. Halutessaan tilauksen saa kuitenkin myös yhdelle laskulle ilman verkkokauppaa.