Golfpallot Kierrätysmateriaalista

Hinnat alkaen 5,25€ per pallo alv 0%

Alkaen hinta ei sisällä merkkauksia eikä toimituksia. Ota yhteyttä tai lähetä meille tarjouspyyntö niin laskemme sinulle tarkan tarjouksen haluamistasi tuotteista.

Etsitkö omaperäistä ja uniikkia liikelahjaa? Tee vaikutus näillä kustomoiduilla golfpalloilla, jotka vakuuttavat myös vastuullisten ominaisuuksiensa ansiosta. Palloissa on 100% kierrätetty ydin (polybutadieeni) ja pehmeä Surlyn-päällinen, jossa on 352 Bee -paneelikuvio. Maailmassa häviää vuosittain yli 420 miljoonaa golfpalloa. Keräämällä ja kierrättämällä ne vähennetään ympäristökuormitusta. Jokainen pallo säästää 39 grammaa uutta kumia verrattuna perinteiseen malliin. Pallot myydään 12kpl paketeissa ja ne on pakattu ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuihin kraft-pakkauksiin. Pallot mahdollista painattaa monivärisellä logolla.

 • Materiaali: kierrätetyt golfpallot;polybutadieen
 • Paino: 45g
 • Halkaisija: 4,20cm
 • Valmistusmaa: Espanja
 • One Size (suunniteltu 164-198cm pituisille henkilöille)
 • Global Recycled Standard (GRS) sertifioitu
 • Minimitilausmäärä: 24kpl

Valitse arvio tämän tuotteen määrästä ja lisää tuote tarjouskoriin.

Etkö ole vielä varma millaisia tuotteita tarvitsette?

Kerro meille tarpeistanne ja autamme löytämään juuri teille sopivat tuotteet. Tämän lomakkeen lähettäminen ei vielä ole sitoutuminen kauppoihin, eikä velvoita mihinkään. Täytä tarvittavat tiedot ja lähetämme sinulle tarkan tarjouksen 24 tunnin kuluessa.

Tarvitsetko apua?

Valitse kategoriat

Tiedätkö lukumäärän?

Miten haluat meidän ottavan yhteyttä teihin?

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
  Tarjouskori
  Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin