Keep cup kierrätysmuovista

Hinta alkaen 6,70€ / kpl alv 0%

Hinta ei sisällä merkkauksia eikä toimituksia. Ota yhteyttä tai lähetä meille tarjouspyyntö niin laskemme sinulle tarkan tarjouksen haluamistasi tuotteista.

Etsitkö yrityksellesi tai tapahtumaan sopivia pahvimukeja/kahvikuppeja? Tässä oikeasti ekologinen vaihtoehto kaikille kuumille juomille (miksei myös kylmille). Kloffa Clothingin Keep Cupit on valmistettu 100% kierrätysmuovista. Muki on lämpöeristetty kaksoiskuorella ja kannen kierteissulkeminen sekä napsautettava suuaukon peitin estävät juoman roiskumista. Tilavaan mukiin mahtuu jopa 350ml. Päävärinä on saatavilla ainoastaan musta, mutta kylkeen on mahdollista painattaa minkä värisiä logoja tahansa.

 • 100% kierrätetty lämpöeristetty muki
 • Tilavuus 350ml
 • Mukin koko: 15,5 cm korkeus, 9,5 cm halkaisija ja 116g paino
 • Värit: Musta
 • Valmistusmaa Iso-Britannia
 • Valmistettu kierrätetystä PP muovista
 • Silkkipainatus mahdollisuus
 • Kuvan mitat max: 228 mm leveys, 73 mm korkeus ja enintään 4 väriä
 • Pakattu kompostoitavaan pussiin
 • Tuotteiden minimitilausmäärä 50kpl

Valitse arvio tämän tuotteen määrästä ja lisää tuote tarjouskoriin.

Etkö ole vielä varma millaisia tuotteita tarvitsette?

Kerro meille tarpeistanne ja autamme löytämään juuri teille sopivat tuotteet. Tämän lomakkeen lähettäminen ei vielä ole sitoutuminen kauppoihin, eikä velvoita mihinkään. Täytä tarvittavat tiedot ja lähetämme sinulle tarkan tarjouksen 24 tunnin kuluessa.

Tarvitsetko apua?

Valitse kategoriat

Tiedätkö lukumäärän?

Miten haluat meidän ottavan yhteyttä teihin?

Tuotekategoriat

Kaikki tuotteet

Collegepaidat

T-Paidat

Hupparit

Housut

Kangaskassit ja reput

Päähineet

Takit

Pikee- ja kauluspaidat

Urheilutuotteet

Liikelahjat

Muut tuotteet

Näin teet tarjouspyynnön

1. Valitse kiinnostavat tuotteet tarjouskoriin

Valitse sopivimmat tuotteet tarjouskoriin. Saatavillasi on laaja valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita, joten löydät meiltä todistetusti ekologisimmat ratkaisut vaatetukseen. Sivustollamme on kuitenkin näkyvissä ainoastaan suosituimmat tuotteet, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sopivaa tuotetta ei löydy. 

h

2. Lähetä tarjouspyyntö, niin laskemme tarkan tarjouksen

Asiantunteva henkilöstömme etsii tämän jälkeen sinulle soveltuvan ratkaisun ja sopivimmat tuotteet. Autamme myös valitsemaan oikean merkkaustavan tuotteisiin. Laskemme kilpailukykyisen tarjouksen juuri yhteisöllesi sopivasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat kaikki tuotteet sekä tuotteiden merkkaukset.

3. Hoidamme kaiken muun puolestasi

Tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi kilpailukykyiseen hintaan. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken tuotteiden merkkaamiseen ja toimitukseen liittyvän palvelun, joten teidän ei tarvitse tehdä muuta. Meillä on saatavilla yhteisöjen tilauksiin myös verkkokauppa-alusta, joka käsittelee yksilölliset tuotteiden tilaukset ja toimitukset. Kysy lisää meiltä tuotteiden toimitukseen liittyen.

0
  Tarjouskori
  Tarjouskorisi on tyhjäPalaa tuotekategorioihin